Voor wie

Hulp bij geldzaken

SBM brengt mensen financiële rust. Dat doen we door mensen te helpen met hun geldzaken, zoals het betalen van vaste lasten en het regelen van verzekeringen. Soms is het nodig dat wij onze cliënten thuis of op hun verblijfsadres bezoeken. Daarom werken we alleen in het gebied van het arrondissement Breda.
We werken voor meerderjarigen, dus mensen van 18 jaar en ouder, die tijdelijk of blijvend hun financiën niet zelf kunnen beheren, bijvoorbeeld vanwege ziekte, een handicap, dementie of een psychiatrische stoornis.

Klanttevredenheidsonderzoek

SBM heeft maar 1 belang: het belang van de klant. Daarom willen we onze manier van werken steeds verder verbeteren, in het belang van de cliënt. De uitkomsten van een klanttevredenheidsonderzoek helpen daarbij. In het laatste klanttevredenheidsonderzoek scoorde onze dienstverlening een 7,4.

Gratis boekje

In het boekje ‘Samen bereik je meer – Klanten vertellen’ vertellen tien van onze klanten waar SBM in hun leven voor zorgt, zoals financiële rust, financiële onafhankelijkheid, op vakantie kunnen, geen schulden meer.

U kunt alle verhalen lezen door het boekje ‘Samen bereik je meer – Klanten vertellen’ te downloaden. Of vraag SBM om een boekje naar u toe te sturen. In het boekje zit de handige SBM Stappenwijzer.

Samen Bereik je Meer